Arctic ANK366NFS+: O combină surprinzător de avansată, cu un preț excelent

Arctic nu au chiar atât de multe modele foarte moderne, dar cele pe care le au sunt îndeajuns de bune încât să acopere și cererile clienților un pic mai pretențioși.

Dar, așa cum o demonstrează și combina Arctic ANK366NFS+, prețul nu crește chiar foarte mult, astfel încât o bună parte din posibilii cumpărători să și-o poată permite.

Design și compartimentare

Elementul definitoriu al acestei combine este existența unui afișaj digital care funcționează și ca panou de control.

Frigiderele Arctic duc, de cele mai multe ori, lipsă de așa ceva, deci existența unui astfel de panou este binevenită, aducând un element de noutate. Bineînțeles, nici faptul că exteriorul este argintiu, ceva mai des întâlnit la produsele premium, nu strică.

Cred că o bună parte din cei care așteaptă un produs cu adevărat premium se vor plânge de rafturile și cutiile din plastic, dar, până la urmă, Arctic nu este o firmă de top, ci una adaptată nevoilor românilor.

Arctic ANK366NFS+ interior

În privința mărimii, modelul este unul mediu, având volumul total de 321 l. Așadar, încăpător, dar nu foarte mare.

Frigiderul are 231 de litri și este foarte bine compartimentat, având patru rafturi detașabile din sticlă și încă două cutii pentru legume și fructe. Să nu uităm nici de cele patru spații adiționale de pe ușă.

Congelatorul nu trece de suta de litri, dar se oprește la un nivel bun, 90 l. Acesta are trei spații de congelare și o putere totală de 6 kg pe zi, ceva mai mult decât la alte aparate de la Arctic.

Arctic ANK366NFS+ exterior

Funcții și tehnologii

Așa cum Arctic ANK366NFS+ arată ceva mai bine, și funcționarea este la un nivel un pic mai ridicat.

Astfel, se remarcă sistemul de răcire Full No Frost pentru ambele compartimente. Asta înseamnă că nu se formează gheață și că aparatul nu trebuie scos din priză și dezghețat.

Deja am spus despre display, deci nu mai insistăm.

O altă funcție care merită să fie amintită este cea a semnalului sonor pentru ușă deschisă sau pentru montare necorespunzătoare (atunci când combina nu mai stă dreaptă).

Așadar, nu este un model cu adevărat premium, dar este unul decent și perfect funcțional, cu câteva sisteme și funcții în plus, în comparație cu ce ne-a obișnuit firma.

Și să nu uităm nici de clasa de eficiență energetică, A+, care aduce cu sine un consum redus de energie electrică. Combina consumă 331 KWh pe an, ceea ce nu este nici extrem de puțin, nici foarte mult.

Concluzii

Așa cum spuneam și despre Indesit LI80 FF1 S, o altă combină destul de ieftină, cu afișaj digital și sistem No Frost, dar mai mică, Arctic ANK366NFS+ este surprinzător de ieftin și de performant. Totuși, de la firma romanească nici nu te puteai aștepta la altceva, fiind unul dintre producătorii cel mai bine adaptați pieței românești.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply