Arctic ANK326NFS+ review – poate cea mai bună combină de la Arctic

Arctic, deşi probabil că este producătorul cu cele mai ieftine aparate frigorifice bune, are în ofertă şi nişte produse ceva mai scumpe. Nu exagerat, ele rareori trecând de 2000 de lei, dar oricum cu câteva sute de lei mai mult decât media. Arctic ANK326NFS+ face parte dintre aceste modele şi chiar dacă nu excelează în mărime, recuperează prin utilitate.

Design şi compartimentare

Încă de la început îţi poţi da seama că modelul este un premium (cel puţin după standardele Arctic). Are un exterior culoare gri inox şi arată că producătorul român este în stare să şi renunţe la albul omniprezent. Apoi, are şi un sistem control pentru temperatură, cu LED. Este adevărat, situat cam sus, dar combina are doar 1.85 m, deci nu va trebui să te urci pe scaun pentru a-l folosi.

Arctic ANK326NFS+ interior

Aşadar, 10 + pentru exterior. Să trecem şi la interior. Cu 287 l, aceasta nu este nici pe departe cea mai mare combină de pe piaţă. Pentru o familie de trei este perfectă, dar dacă locuiesc mai mulţi într-o casă, ar fi nevoie de ceva mai mare.

Acum că am vorbit şi despre singurul dezavantaj important, să trecem şi la restul lucrurilor bune. În interior, lucrurile arată foarte bine. Frigiderul are patru rafturi din sticlă, două cutii pentru legume şi fructe şi alte alimente proaspete şi trei răftuleţe pe uşă. Mărimea, aşa cum spuneam, nu impresionează, dar la 197 l, este decentă.

Totuşi, congelatorul vine cu un plus, având 90 de l. Acesta este la rândul său împărţit în trei compartimente foarte încăpătoare. Capacitatea sa de congelare este de 5 kg pe zi, superioară multor altor produse de la Arctic.

Arctic ANK326NFS+ exterior

Funcţii şi tehnologii

Acesta este unul dintre cele mai moderne şi avansate aparate frigorifice ale celor de la Arctic. Doar dacă ne gândim că are un sistem de răcire Full No Frost ne putem da seama şi de ce.

Cel mai important beneficiu al acestuia este că nu formează niciun pic de gheaţă, ceea ce înseamnă că ai scăpat permanent de nevoia de a dezgheţa atât frigiderul cât şi congelatorul.

În rest, putem aminti de uşile reversibile, de alarmă pentru uşa deschisă (despre care unii se plâng că este prea înceată, dar să fim serioşi, asta nu este o critică) şi despre garnitura antibacteriană. Clasa energetică A+ este una decentă şi aduce un consum de 318 kw pe an, nu foarte mic, dar nici exagerat de mare.

Concluzii

La fel ca Whirlpool BSNF 8421 W, un alt produs prezentat pe această pagină, Arctic ANK326NFS+ reprezintă o alternativă de calitate la un preţ excelent. Poate că modelul americanilor este mai mare, dar cel românesc primeşte puncte în plus la design. În rest, clasa energetică şi sistemul Full No Frost transformă această combină în una dintre cele mai bune făcute vreodată la noi.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply