Arctic ANK305+ review – un nou frigider popular

Cu fiecare produs pe care îl scot, Arctic reuşesc să arate cel mai bine că sunt firma cumpărătorului obişnuit. Aceştia au produse foarte ieftine, poate cele mai ieftine de la noi, iar calitatea este una bună. Exact aşa se întâmplă şi cu Arctic ANK305+, o combină frigorifică foarte avantajoasă, din toate punctele de vedere.

Design şi compartimentare

Atunci când vrei să cumperi un frigider sau o combină şi să nu cheltui prea mult, design-ul ar trebui să fie ultimul lucru de bifat pe lista ta. Modelul de faţă nu arată rău, este elegant, alb şi se integrează bine în orice bucătărie (sau pe hol, depinde unde vrei să îl ţii). Dar nici nu putem spune că are un design deosebit. Până la urmă însă, asta ar fi costat bani în plus, deci este foarte bine şi aşa.

Arctic ANK305+ interior

Mai important este ca modelul tău să fie bine compartimentat, ceea ce Arctic au făcut dintotdeauna foarte bine. Volumul combinei este unul de 291 de litri, destul de mult, mai cu seamă dacă va fi folosită de o familie de două sau trei persoane. Aşadar, îţi vei putea face treaba cu ea dacă nu vrei să păstrezi pentru iarnă un porc întreg.

Partea de frigider are 204 litri şi se prezintă foarte bine. Are patru rafturi din care trei sunt ajustabile, obişnuitul spaţiu pentru legume şi fructe, plus patru răftuleţe pe uşă, dintre care unul poate primi şi sticle mai mari. Garnitura este una antibacteriană iar uşile sunt reversibile.

Congelatorului îi rămân restul de 87 de litri, împărţiţi în trei spaţii mărişoare, fiecare protejat cu o uşă din plastic. Nu în ultimul rând, acesta are o capacitate de congelare de 3.5 kg pe zi.

Funcţii şi tehnologii

Aşa cum spuneam şi în legătură cu design-ul, nici de la funcţii nu te poţi aştepta la calitate premium, dar modelul este mai mult decât rezonabil şi propune tot ceea ce ar fi necesar pentru o persoană normală. Aşadar, acesta are un sistem automat de dezgheţare pentru partea de frigider, doar congelatorul având nevoie de o intervenţie manuală (dar nu mai des de trei ori pe an).

Să nu uităm şi că partea de eficiență energetică este extrem de importantă în ziua de astăzi, iar acest model se descurcă bine. Face parte din categoria A+ şi ajunge până la 260 de kw pe an, o sumă decentă. Nivelul de zgomot nu este însă cel mai redus, dar nici nu trece de medie.

Concluzii

Aş putea spune că Arctic ANK305+ seamănă destul de mult cu o altă combină prezentată, Indesit CAA 55. În timp ce Indesit este un pic mai ieftină, consumul se situează în aceleaşi limite şi ambele au sisteme automate de dezgheţare pentru frigider. Dar modelul de faţă este mai bine compartimentat şi mai mare, aşa explicându-se şi preţul. Dar una peste alta, este o combină bună, pentru care nu trebuie să cheltuie mult.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply