Arctic ANK245+: O combină mică, ieftină şi decentă

Arctic au în oferta lor aparate frigorifice pentru toate nevoile şi, de aceea, dacă nu ai un buget de achiziţii foarte mare, este o idee foarte bună să îţi îndrepţi atenţia către unul dintre produsele lor. Practic, ele sunt foarte ieftine şi vei avea de unde alege. Acest lucru este demonstrat şi de către Arctic ANK245+, una dintre cele mai mici combine frigorifice de pe piaţă, dar în acelaşi timp şi una dintre cele mai ieftine.

Design şi compartimentare

Chiar şi fără reducere de preţ, aceasta este una dintre cele mai ieftine combine de pe piaţă, iar redusă ajunge să coste extrem de puţin, mai puţin chiar şi decât un frigider. Aşadar, nu ar trebui să te aştepţi la aspecte foarte moderne din partea ei. Este un model clasic şi foarte simplu, dar ceea ce contează este că îşi face bine treaba pentru care este cumpărat.

Arctic ANK245+ interior

În primul rând, aparatul este unul foarte mic. Are 152 cm înălţime, deci nici volumul nu este unul ieşit din comun. Dar, chiar şi aşa, încape suficientă mâncare pentru a asigura necesarul unei familii cu doi sau trei membri. Dacă partea de frigider chiar este una micuţă, cu 142 l, cea de congelator este cât a unei combine mari, adică 87 l. Cât despre compartimentare, nu pot fi spuse decât lucruri bune. Frigiderul are două rafturi din sârmă, dar nu te poţi aştepta la mai mult de atât, plus compartimentul pentru legume şi fructe şi încă trei mini-rafturi pe uşă. Şi pentru că vorbim despre un congelator decent din punct de vedere al mărimii, acesta îşi păstrează structura cu trei compartimente de la modele mai mari.

Arctic ANK245+ exterior

Funcţii şi tehnologii

Nu putem spune că modelul Arctic ANK245+ se prezintă grozav din aceste puncte de vedere, pentru că este unul extrem de simplu. Dar, pentru cât plăteşti pe el, vine cu tot ceea ce îi trebuie. În primul rând, deşi nu are funcţii No Frost sau alte sisteme împotriva gheţii, răceşte bine şi nici nu apar foarte multe depuneri pe pereţii săi. În rest, apar garnitura antibacteriană şi termostatul reglabil, dar cam atât. Iar congelatorul are o putere de congelare de 3.5 kg pe zi, adică una suficient de mare dacă ne gândim la preţul combinei.

Şi, dacă plăteşti puţin pe ea, nu ar trebui să te aştepţi să consume puţin. Bineînţeles, este şi o combină mică şi are mai puţin de răcit, dar, făcând parte din clasa A+, aceasta ajunge doar la 240 KW anual.

Concluzii

Precum combina Indesit CAA 55, tot una dintre categoria inferioară de preţ, Arctic ANK245+ este un model pentru cei care au un buget mai mic. Deşi nu vine cu nimic deosebit şi este micuţă, aceasta îşi face foarte bine treaba. Are un congelator mare, o parte de frigider acceptabilă şi tocmai de aceea nu prea avem ce să îi reproşăm.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply