Prezentare – cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX

 

Electrolux este un brand cunoscut pe piața românească . Deși mulți cred că este vorba de o companie românească ( pentru că anumite produse au fost asamblate și în România ) de fapt compania este una dintre cele mai mari la nivel european și are câteva zeci de fabrici pe tot continentul .

Vorbim acum despre un cuptor electric incorporabil cu caracteristici foarte bune și la un preț extrem de atractiv : modelul Electrolux EOB3450AOX .

Aspect și design

Cuptorul Electrolux EOB3450AOX are un aspect clasic cu un display electronic amplasat central și doua butoane amplasate în lateral care sunt retractabile –  din acest motiv ele vor avea o viață mai lungă în momentul când sunt apăsate în interiorul panoului de comandă vor fi ferite de căldura generată și în plus definesc design-ul acestui model .

Inox-ul folosit la acest cuptor incorporabil este unul de calitate , se pătează extrem de greu deci nu vom avea de șters urme și are o nuanță argintie ( nu gălbuie că la alte modele ) .

Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX - imagine

 

La interior lucrurile stau foarte bine . Capacitatea cuptorului Electrolux EOB3450AOX este una mare de 74 de litri , beneficiem de suporturi telescopice și ventilație cu inel de convecție ( încălzire din spatele ventilatorului )  ce asigură o temperatură uniformă indiferent că preparăm pe nivelul inferior sau superior .

Ușa cuptorului incorporabil are un sistem de închidere amortizat ce ne permite să plecăm cu preparatul fără să ne mai chinuim să ținem și de ușa cuptorului pentru a nu se lovi .

Funcțiile cuptorului incorporabil Electrolux EOB3450AOX

Vorbim de un cuptor clasic care are cele mai uzuale , dar în același timp importante , programe de gătire

– Încălzire in partea superioara, Încălzire in partea superioara + Încălzire in partea inferioara, Grill, Ventilator + Grill + Încălzire in partea inferioara, Inel + Ventilator, Ventilator + Grill, încălzire in partea inferioara, încălzire in partea superioara + Grill .

De pe display-ul digital se ajustează timpul de gătire iar în plus avem și funcții suplimentare : semnal sonor și avertizare sfârșit de program . Nu lipsește grill-ul care este foarte util pentru preparatele la care avem nevoie de o crustă crocantă .

Consumul de energie al acestui model este unul redus , EOB3450AOX încadrându-se în clasa A+  de eficiență energetică – doar 0,89 kW pe ora de gătire ( cam cât o mașină de spălat rufe ) .

o alta imagine cu electrolux eob3450aox

 

 

Concluzii-  Electrolux EOB3450AOX este un cuptor bun ?

Plusuri

Este unul din acele cuptoare incorporabile care excelează la multe capitole și are un preț foarte bun .

Electrolux este un brand de top , inox-ul folosit la acest  model nu se pătează atât de ușor , capacitatea interioară este una foarte bună iar închiderea amortizată a ușii cuptorului este un detaliu important .

Vezi pret aici

 

Minusuri

Ar fi fost plăcut că acest model să aibă și un sistem de auto curățare al cuptorului cum am văzut la alte modele similare .

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply